Gürer: Faize rağmen vatandaş borca sarılıyor Gürer: Faize rağmen vatandaş borca sarılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104.yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adem, “Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104.yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Bu anlamlı günde, geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımıza ve gençlerimize sonsuz sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum. Çocuklarımız ve gençlerimiz, ülkemizin en değerli hazineleridir. Onların sağlıklı gelişimi, eğitimi, güvenliği ve mutluluğu, en öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. 23 Nisan, sadece çocuklarımızın bayramı değil, aynı zamanda çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlama kararlılığımızın da simgesidir. Tarım ve hayvancılık sektörü, ülkemizin can damarlarından biridir. Sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişim, herkesin en temel hakkıdır. Bu nedenle, tarım ve hayvancılık politikalarımızı sürdürülebilir bir şekilde yeniden şekillendirmek ve dönüştürmek için kararlı adımlar atmaktayız. Çocuklarımızın beslenme ihtiyaçlarını karşılamak, gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakmak ve kırsal kalkınmayı desteklemek önceliklerimiz arasındadır.” İfadelerine yer verdi.
HAYALLERİNİZİ ASLA KAYBETMEYİN
Erhan adem açıklamasının son kısmında çocuklara hitaben, “Sevgili çocuklar, sizler ülkemizin ve dünyanın geleceğisiniz. Hayallerinizi asla kaybetmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın. Bizler, sizlerin daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Eğitim, sağlık, beslenme, barınma ve güvenlik başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçlarınızın karşılanması için mücadele ediyoruz. Sevgili gençler, sizler de bu ülkenin en büyük güç kaynaklarısınız. Enerjiniz, heyecanınız ve yenilikçi fikirleriyle ülkemizi daha ileriye taşıyacaksınız. Sizlere güveniyoruz ve her zaman yanınızda olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Gelecek sizlerin ellerinde şekillenecek. İnanıyorum ki, siz değerli çocuklarımız ve gençlerimiz, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşıyacaksınız ‘’ dedi.
(Dahi GEDİK)