‘Engelsiz Taksi’ uygulamasına tam not ‘Engelsiz Taksi’ uygulamasına tam not

Niğde’nin Bor ilçesinde 15-21 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlenen ve gençlerin doyasıya eğlendiği, sportif ve eğitsel faaliyetlerle buluştuğu “Spor Sokağı” kuruldu.
Faaliyetlerini Bor ilçesinde yürüten Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi Spor Sokağı ile ilgili kurumsal sosyal medya hesabından; ‘’15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftasında Gençlik merkezimizin yanında bulunan okullar sokağında Spordan Sanata, Eğitimden Kültüre birbirinden eğlenceli stantlarımızın olduğu Gençlik Sokağımızın açılışını yaptık’’ bilgisini paylaştı. Etkinlikte Ebru, Resim Sergisi, Dericilik, Voleybol, Bilek Güreşi, Canlı Müzik Dinletisi, Akıl ve Zeka Oyunları, Boks, Badminton, Kort Tenisi, Ayak Tenisi, Langırt, ikramlıklar ve bol eğlence vardı.
Etkinlik programına Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Belediye Başkanı Serkan Baran, Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Aner, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Caner Öz ve Çevre okullardaki öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.
(Dahi GEDİK)

Whatsapp Image 2024 05 17 At 11.56.28

 

Whatsapp Image 2024 05 17 At 11.56.29 (7)

Editör: Niğde Haber