Niğde UCİM ‘den Geleneksel Çocuk Şenliği Niğde UCİM ‘den Geleneksel Çocuk Şenliği

Niğde Marangozlar Mobilyacılar Emlakçılar İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Yıldırım mobilyacılık mesleğine devam eden kalfa ve çırakları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.
İŞLETMELERİMİZE RUTİN ZİYARETLERDE BULUNUYORUZ
Niğdeli zanaatkârların, artık çırak bulmakta zorlandığını ve gençlerin zanaata dayalı mesleklere ilgisinin azaldığını ifade eden Oda Başkanı Yıldırım,  “Oda olarak bünyemizde faaliyet gösteren işletmelerimize rutin ziyaretlerde bulunuyoruz hem işletmecilerimizi hem de buralarda çalışan çırak ve kalfalarımız ile istişare ediyoruz onların meslekte yetişmelerini için elimizden gelen tüm desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.
HER BİRİ PIRIL PIRIL GENÇ ARKADAŞLARIMIZ
Marangozlar Mobilyacılar Emlakçılar İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Yıldırım açıklamasının devamında,“ Üyelerimizin her zaman yanındayız devamlı ziyaretler yapıyor istek ve taleplerini diniyoruz bu ziyaretler kapsamında işletmelerimizde çırak ve kalfalık yapan genç arkadaşlarımızla bir araya gelerek onları dinledik. Her biri pırıl pırıl genç arkadaşımız ve hepsi mesleğini severek yapıyor oda olarak onlara bayram öncesi çamsakızı çoban armağanı bayram harçlıklarını takdim ettik bu vesile ile onların her zaman yanlarında olacağımızı belirttik. Kardeşlerimizin değerli ailelerine ve ustalarına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
(Dahi GEDİK)

Whatsapp Image 2024 04 16 At 13.03.55 (2)