NİĞDOFF’tan Gazetemize ziyaret NİĞDOFF’tan Gazetemize ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 104. Yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Özdemir, mesajında karakterinde bağımsızlık olan Türk milletinin, bundan bir asır önce destansı bir mücadele örneği sergiledikten sonra bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiğini anımsattı.
23 Nisan 1920 tarihinin, esarete boyun eğmeyen Türk milletinin kendi yönetim biçimini de belirlediği, dünya tarihinin en önemli günlerinden biri olduğuna dikkat çeken Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “TBMM’nin açılışının 104. Yıldönümünü ve dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, her yıl artarak büyüyen bir coşku ile birlik ve beraberlik içerisinde kutluyoruz. Böylesine önemli bir günde bir yandan bayram coşkusunu yaşarken diğer taraftan da geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, vatan ve milletine kalpten bağlı, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak, Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacak eğitim ve bilince sahip olması için her türlü çabayı sarf etmeliyiz” dedi.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir mesajında, “TBMM’nin açılışının 104. Yıldönümünü kutladığımız bugünde, geleceğimizin teminatı olan ve varlıklarıyla hayatlarımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadelede hayatlarını kaybeden şehitlerimizi, gazilerimizi ve bu uğurda emeğe geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.
(Dahi GEDİK)