Niğde için sağanak yağış uyarısı! Niğde için sağanak yağış uyarısı!

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, seçimden bu yana devam eden ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Başkan Özdemir’ bu kez önceki dönemlerde Niğde Belediye Başkanlığı ve Niğde Milletvekilliği yapan Mümin İnan’ı, Aktaş Belediye Başkanı Kamber Türkmen’i, önceki dönem İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun’u, beraberlerindeki heyette yer alan önemli siyasi isimler, iş insanları, esnaf ve gazeteci kimliği bulunan isimleri ağırladı.
ÖZDEMİR MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
Ziyaretten ve iyi dikellerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özdemir, misafirleri ile tek tek ilgilendi.
“HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM”
Niğde üzerine yapılan konuşmalarda Niğde’nin gelişimi için her türlü katkıyı vereceklerini belirten heyet temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür eden Niğde Belediye Başkanı Özdemir ise; “Hepimiz bu kadim şehir için çalışıyoruz. Bu görevlere gelirken vatandaşlarımız şehre ve kendilerine değerli hizmetler sunulmasını bekliyor. Bizlerde üzerimize önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de devam edeceğiz. Bazı projelerimiz devam ederken birtakım projelerimiz içinde çalışıyoruz. Hedefimiz tüm projelerimizi Niğde halkının hizmetine sunmaktır. Buraya gelerek nezaket gösteren sizlere de ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
İNAN: NİĞDE İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ
Niğde Belediyesi önceki dönem Başkanlarından Mümin İnan ise, bazı deneyimlerini paylaşarak Niğde halkının ve Niğde’nin özel bir şehir olduğuna vurgu yaparak; “Siyaset hizmet alanı ve sanatıdır. Bu alanda en iyisini yapmaya çalışmak ise siyasetin en önemli tarafıdır. Bu şehir hepimizin ise, her şeyin en iyisine ulaşmak ve almak istiyorsak çözüm bekleyen her konuda hepimizindir. Niğde için üzerimize düşeni her dönemde olduğu gibi bu dönemde de yapmaya hazırız” diye konuştu.
(Dahi GEDİK)

Editör: Niğde Haber