Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen Niğde’yi ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Gümen Niğde Valisi Cahit Çelik 2

İLK ZİYARET NİĞDE VALİLİĞİ’NE
Bir takım inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Niğde’ye gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr.Ahmet Gümen ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Gümen ve beraberindeki heyet daha sonra Niğde Valisi Cahit Çelik’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. 
Ziyaretin ardından Vali Çelik, Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen ve beraberindeki heyet kentte faaliyet gösteren tarımsal işletmeleri ziyaret ederek incelemelerde bulundular ve işletme yetkililerinden yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.
 

Bakan Yardımcısı Gümen’den İl Tarım 2

İL TARIM MÜDÜRÜ BAŞ’TAN SUNUM
Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak için Niğde’ye gelen Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen ve beraberinde TİGEM Genel Müdürü Hasan Gezginç, TİGEM Genel Müdür Yardımcısı Hakan Nalbantoğlu, TİGEM Hayvancılık Daire Başkanı Faruk Erkan, Bakan Danışmanı Mücahid Taylan, Niğde Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti. Kurum idarecileri ile istişare toplantısı yapan Bakan Yardımcısı Gümen’ e İl Müdürü Asım Baş tarafından sunum yapıldı.

Bakan Yardımcısı Gümen Enstitü 1

MÜDÜR PIRLAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Bakan Yardımcısı Gümen ve beraberindekilerin bir sonraki durağı olan Niğde Patates Araştırma Enstitüsü’nde de Kurum Müdürü Uğur Pırlak, konuklarına Enstitü ’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bakan Yardımcısı Gümen ve beraberindekiler Enstitü AR-Ge merkezi ve laboratuvarlarda incelemelerde bulunuldu.
(Dahi GEDİK)