Üniversite hayali kuran gençlere kurs müjdesi Üniversite hayali kuran gençlere kurs müjdesi

Ankara'da faaliyetlerini sürdüren, Niğde’nin köklü Sivil Toplum Kuruluşlarından Ankara Niğde Dernekleri Federasyonu geçtiğimiz hafta sonu olağan seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi. Delegelerinin büyük çoğunluğunun katıldığı genel kurulda önceki dönem federasyon başkanı Erdoğan Ünsal güven tazeleyerek, yeniden federasyon başkanı seçildi.
Genel kurulun ardından konuşma yapan Erdoğan Ünsal, “Niğde'nin marka değerini yükseltmek için önceki dönemlerde olduğu gibi bu yönetim döneminde de var gücümüzle çalışacağız. Hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini önemsiyoruz, yeni oluşan yönetim kurulu, denetim kurulu, federasyonumuza bağlı olan derneklerimizin kıymetli başkanları ve Başkent Niğde Vakfı ile birlikte çok değerli çalışmalar yapacağız. Niğde için Niğdeli için her durumda ve her zaman gereken ne varsa mümkün hale getirecek gücümüz ve mücadelemiz mevcut. Bize duyulan güvenin karşılığını vermek için çok kıymetli bir çalışma döneminin içerisine gireceğiz” ifadelerine yer verdi.
Gerçekleşen seçimli genel kurulun ardından, yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulunun görev dağılımı şu şekilde
Erdoğan Ünsal - Yönetim Kurulu Başkanı
İhsan Avşar - Yönetim Kurulı Başkan Yardımcısı
Aydın Zengin - Genel Sekreter
Ahmet Efe – Sayman
Hasan Arısoy – Üye
Ömer Tutumlu – Üye
Ahmet Çimen – Üye
Emir Ayhan – Üye
Mehmet Abid Tuğrul – Üye
(İbrahim UGUN)

Whatsapp Image 2024 03 03 At 13.58.17