Niğde için sağanak yağış uyarısı! Niğde için sağanak yağış uyarısı!

Niğde’nin ve Türkiye’nin en genç erkek başkanı Aktaş Beldesi Belediye Başkanı Kamber Türkmen mazbatayı aldı.
24 yaşında Türkiye Genç Başkanlar listesinin zirvesinde bulunan Niğde'ye bağlı Aktaş Beldesi Belediye Başkanı Kamber Türkmen mazbatasını alarak resmen göreve başladı.
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde gösterdiği başarı ile kısa sürede gönülleri fetheden Kamber Türkmen’in mazbata törenine, Belediye Meclis Üyeleri, partililer, ailesi ve kasaba halkı katılarak bu anı ölümsüzleştirdiler.
ŞİMDİ İCRAAT ZAMANI
Mazbata töreninde konuşan Türkmen; “Bu yetki de mazbata da Aktaş halkınındır. Bizler inanarak çıktığımız bu yolda kıymetli hemşerilerimizin büyük desteği ile bu makamlara layık görüldük. Çok çalıştık kendimizi kanıtladık. Seçim bitti şimdi hizmet ve proje zamanı. Belediye başkanlığımız sürecinde parti ve kişi ayrımı yapmaksızın hizmet vermeye söz verdik.  Aktaş Belediyesi buradan hizmet alan ve alacak olan herkesin belediyesidir. Aktaş Belediyesin'in tüm imkanları kasaba halkının hizmetindedir. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. İyi ki varlar ve var olmaya da devam edecekler. Şimdi işler bizi bekler haydi bismillah’’ dedi.
(Murat ÜMRANLİOĞLU)

24 Yaşindaki̇ Beledi̇ye Başkani Mazbatasini Aldi Kamber Türkmen (1)

Editör: Niğde Haber