MOTOBOR ekibinden 19 Mayıs kutlaması MOTOBOR ekibinden 19 Mayıs kutlaması

Niğde Valisi Cahit çelik, ilçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Çamardı İlçesine bağlı Çukurbağ ve Burç köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Vali Çelik önce Çamardı Kaymakamlığı ve Belediye ziyaretlerinin ardından Çukurbağ ve Burç köyüne giderek vatandaşlarla buluştu.
Her iki köyde bulunan okulları ziyaret eden Vali Cahit Çelik, okul yöneticilerinden okulların fiziki durumu ve eğitim durumları hakkında bilgi aldı. Okul ziyaretlerinin ardından köylerde devam eden yatırımları yerinde inceleyen Vali Çelik, daha sonra köy sakinleri ve ilgili kurum müdürlerinin katılımları ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda Çamardı İlçesinin tarım ve turizm potansiyelinin ön plana çıkartılması konusunda yapılması planlanan çalışmalardan bahseden Niğde Valisi Cahit Çelik, “inşallah, vatandaşlarımızın da destekleri ile ilçemizin zaten var olan potansiyelini çok kısa bir süre zarfında ortaya çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
Elektrik, su, tarım, sağlık ve eğitim gibi konuların görüşüldüğü toplantılarda, Vali Çelik, vatandaşların ilettikleri sorun, talep ve görüşleri tek tek dinleyerek; sorunların ivedilikle çözülmesi konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
(Dahi GEDİK)

Vali Çelik, Çukurbağ Ve Burç Köylerini Ziyaret Etti 1

Vali Çelik, Çukurbağ Ve Burç Köylerini Ziyaret Etti 1