Niğde Belediyesi’nin sanatsal ve kültürel etkinlikleri, tiyatro gösterimleriyle devam ediyor.
Niğde Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi 1 Mart Cuma günü “Damat Adayları” adlı oyunu, Devlet Tiyatroları sanatçıları ise 3 Mart Pazar günü “Nihayet Bitti” isimli oyunu, tiyatro severlerin beğenisine sunacak.
DAMAT ADAYLARI TİYATRO TUTKUNLARINI BEKLİYOR
Niğde Belediyesi Şehir Tiyatroları ekibince hazırlanan “Damat Adayları “adlı oyun 1 Mart Cuma, Niğde Belediyesi Kültür Merkezinde saat 19.30’da başlayacak. Geleneksel Türk Tiyatrosu tadındaki oyunu izlemek isteyen tiyatro severler; yetişkinler için 20 TL, öğrenciler içen 10 TL olan biletleri, Niğde Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden temin edebilecek.

Halk Oyunları Çocuk Şenliği düzenlendi Halk Oyunları Çocuk Şenliği düzenlendi

2-82

SAHNELERİN EN ETKİLEYİCİ OYUNLARINDAN BİRİ; “NİHAYET BİTTİ”
Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Devlet Tiyatroları oyuncularının, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahneleyeceği “Nihayet Bitti” isimli oyun ise 3 Mart Pazar günü saat 19.30’da tiyatro tutkunlarıyla buluşacak.
Avusturalyalı yazar Peter Turrini tarafından kaleme alınan, Sibel Arslan Yeşilay tarafından Türkçeye çevrilen ve tiyatro sahnelerinin en etkileyici oyunlarından biri olarak nitelendirilen “Nihayet Bitti” oyununun bilet satışları, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde elden yapılıyor. Biletleri, yetişkinler için 45 TL, öğrenciler için 30 TL’den satılan oyunu 13 ve üzeri yaşındaki tiyatro severler izleyebilecek.
KÜLTÜREL VE SANATSAL ETKİNLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kültürel ve sanatsal etkinliklere yoğun talep olduğunu belirterek, “Hayatın tüm alanlarında olduğu gibi kültür ve sanatsal etkinliklerimiz de artarak devam edecek. Tüm tiyatro severleri, cuma ve pazar günleri sahnelenecek tiyatro oyunlarına davet ediyorum” diye konuştu.
(Dahi GEDİK)