Adem: Yarınların sorumluluğunu taşıyoruz Adem: Yarınların sorumluluğunu taşıyoruz

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde Niğde’nin Sazlıca kasabasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın, 1549 oy alarak Sazlıca’nın Belediye Başkanı oldu.
‘Ayırmadan Ayrışmadan Sazlıca için Canla Başla’ sloganı ile yola çıktıklarını belirten Sazlıca Belediyesi Başkanı Mustafa Günaydın seçim sonunda yaptığı konuşmada; ‘’Yorucu bir seçim hazırlık dönemi geçirdik. Bu süreçte belde sakinlerimiz bizden daha fazla yoruldu diyebiliriz. Bu kutlu davada yanımızda olan tüm dava arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve Sazlıca sakinlerimize teşekkür ediyorum. Görev aldığımız andan itibaren canla başla, tüm gücümüzle çalışarak Sazlıca’yı layık olduğu yere getireceğiz. Bize destek olan tüm hemşerilerime buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi. 
MUSTAFA GÜNAYDIN KİMDİR?
1 Ocak 1962 tarihinde Niğde'nin Sazlıca Kasabasında dünyaya gelen Başkan Mustafa Günaydın, İlkokulu Sazlıca İlköğretim okulunda, Ortaokulu Niğde Cumhuriyet Ortaokulu'nda ve Lise tahsilini Niğde Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.
1982 yılında çimento sanayisinde görev alarak iş hayatına adım atan Günaydın, aynı sektörde OYAK ve Sabancı Grupta yönetici olarak görev yaptı. 2008 yılında emekli olan Başkan Günaydın evli ve 6 çocuk babasıdır. Niğde Haber Gazetesi olarak Sazlıca Belediyesi yeni Başkanı Mustafa Günaydın’ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.
(İbrahim UGUN)

Whatsapp Image 2024 04 01 At 1.33.58 Pm (2)

Whatsapp Image 2024 04 01 At 1.33.57 Pm (1)