Bakan Tekin, Yeni Müfredat taslağının askıya çıkarılacağını açıkladı Bakan Tekin, Yeni Müfredat taslağının askıya çıkarılacağını açıkladı

Niğde İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Yaşar, memleketi Ordu’da 23-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Gençler-A Final müsabakalarında Niğde’yi temsil eden öğrenci ve öğretmenleri makamında ağırladı.
Sporcu öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar öğrencileri yetiştiren öğretmenlere de göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Başarının bir sonuç değil bir süreç olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar, çalışıp emek sarf edince başarının da peşinden geldiğini ifade ederek öğrencilere bu yolda devam etmelerini tavsiye etti. Öğrencileri ödüllendiren Yaşar öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Hüdavend Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Havvanur Üçler, Beden Eğitimi Öğretmenleri Canan Bircan ve Şehriban Demirtaş Antrenörlüğünde Gençler-A Bilek Güreşi müsabakalarında sağ kolda Türkiye 3’ncüsü, sol kolda Türkiye 4’ncüsü, Semanur Üçler de sol kolda Türkiye 4’ncüsü olmuştu.
(Dahi GEDİK)

I M G 9704