Niğde Belediyesi’nden Uluslararası Etkinlik Niğde Belediyesi’nden Uluslararası Etkinlik

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Konser Salonu’nda Cumhuriyetin 100’ncü Yılına ithafen “Müzikli Bir Tarih Anlatısı: Rumeli’den Anadolu’ya Kurtuluşun Öyküsü” isimli dinleti etkinliği düzenlendi.
NÖHÜ’de Yüzüncü Yıl Kutlamaları devam ediyor 1
Genç nesillerin Milli Kurtuluş Mücadelesini daha iyi kavrayabilmesi ve milli şuurun uyanması amacıyla organize edilen etkinlikte Erciyes Üniversitesi öğretim elemanları sahne aldı.
NÖHÜ’de Yüzüncü Yıl Kutlamaları devam ediyor 3
Dinleti kapsamında Öğr. Gör. Ahmet Nedim Kilci’nin sözlü anlatımı ve Prof. Dr. N. Oya Levendoğlu, Prof. Dr. Ayna İsababayeva Apaydın, Doç. Dr. Nargiz Eminova, Öğr. Gör. Nihal Şengün, Öğr. Gör. Mehmet Ateş ile Öğr. Elm. Deniz Ertürk Duman’ın kurtuluş mücadelesinin ruhunu yansıtan müzikleriyle kurtuluş öyküsü dinleyicilerin beğenisine sunuldu.
NÖHÜ’de Yüzüncü Yıl Kutlamaları devam ediyor 2
Etkinlik, belge takdimi ve günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. Etkinliğe NÖHÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Çiçek, Üniversite akademik ve idari kadrosu, Erciyes Üniversitesi öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
(Dahi GEDİK)