Yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geldi Yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geldi

Yunanistan’dan yüklenen pamuk yüklü tır Anadolu otoyolu Düzce geçişinde alev alarak yandı.
AW100035_01
Edinilen bilgiye göre Anadolu otoyolu Düzce geçişinde meydana gelen olayda Yunanistan’dan yüklediği pamuğu Niğde’ye getirmek için yola çıkan sürücü Mehmet Yağmurlu idaresindeki 27 U 3492 plakalı tırda Gölyaka gişelerine bir kilometre kala dorsede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
AW100035_04
Alevlerin yükseldiğini gören sürücü, aracı emniyet şeridine çekerek dorseden tırı ayırıp durumu Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri yolu tek şeride düşürerek araçların geçişini sağladı. Olay yerine ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tırdaki yangını güçlükle söndürerek kontrol altına aldı.
AW100035_06
Yunanistan’dan yüklediği pamuğu Niğde’ye götürdüğünü belirten sürücü Mehmet Yağmurlu, “Hareket halindeyken arkamdaki arkadaş önce bana selektör yaptı daha sonra önüme geçti. Bana dorsede yangın çıktığını söyledi. Ben de aracı emniyet şeridine çekip dorseden tırı ayırıp itfaiyeye haber verdim. Yunanistan’dan yüklediğim pamuğu Niğde’ye götürüyordum” dedi. Yangın, itfaiye ekiplerinin bir buçuk saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Tek şeritten verilen yol iki şeride çıkarılırken tırın olay yerinden kaldırma çalışmaları sabah saatlerinde yapılacağı bildirildi.
(İHA)