Niğde’de hacı adayları uğurlandı Niğde’de hacı adayları uğurlandı

Niğde’de Aşağı Kayabaşı mahallesi Sarıköprü sokakta bulunan metruk evin kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından farklı amaçlarla kullanılması mahalle sakinlerini endişelendiriyor.

Metruk ev A Kayabası Mah 4

Aşağı kayabaşı mahallesi Sarıköprü Sokak üzerinde bulunan virane ve metruk eve her gün kimliği belirsiz kişiler tarafından gelindiğini, alkol alındığını, bazen gençlerin gelerek ev içerisine eğlence yaptığını belirten mahalle sakinleri endişe içinde olduklarını söyledi.

Metruk ev A Kayabası Mah 3

Bölge sakinleri gazetemize ulaşarak yaptığı özel açıklamada; ‘’Biz bu mahallenin sakinleriyiz.  Çoluğumuz, çocuğumuz herşeyimiz bu mahallede ve bu güzergahı kullanıyor.  Sarıköprüde bulunan metruk evin durumu hepimizi tedirgin ediyor. Konuyla ilgili yetkililere bilgi verdiklerini ve resmi başvuru yaptıklarını belirten vatandaşlar bina içind içki şişeleri, kırık cam şişeleri ve aklınıza gelebilecek her türlü çöp ve pislik mevcut. Kapısı kilitli olan evin kapısının birkaç gün önce açıldığını iddia eden vatandaşlar, metruk binanın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce farklı amaçlarla kullanılmasından rahatsızlık duyduklarını belirterek yetkililerden çözüm bekliyoruz. Buıradan aileler gelip geçiyor, birinin başına bir şey gelmeden ilgililerin bu işe çözüm bulmasını istiyoruz'' dedi. 
(Dahi GEDİK)

Metruk ev A Kayabası Mah 1

Metruk ev A Kayabası Mah 5