Direğe çarpan sürücü tamponunu olay yerinde bırakıp gitti Direğe çarpan sürücü tamponunu olay yerinde bırakıp gitti

İstanbul'un Fatih ilçesinde tartıştığı çarşaflı kadını darp ederek yerde sürükleyen şüpheli nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.
Fatih Malta Çarşısı’nda meydana gelen olayda, iddiaya göre telefon ve aksesuar satan Y.Ş. isimli şahıs satın aldığı telefon kılıfını değiştirmek için gelen kadın müşteri ile tartışmaya başlamış, tartışmanın büyümesi üzerine çarşaflı kadın dükkan sahibi Y.Ş.’ye tokat atmış, amcasına tokat atıldığını gören A.Ü.Ş (32) isimli şahıs ise kadını darp etmişti. Olaydan sonra  A.Ü.Ş polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemede, şüpheli şahsın iş yeri sahibi Y.Ş.’nin yeğeni olduğu, olayın meydana geldiği iş yerinde çalıştığı ve 'iş yerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet, görevi yaptırmamak için direnme' suçlarından toplam 11 adet suç kaydının olduğu tespit edildi.
ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Gözaltına alınan şüpheli A.Ü.Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Savcılığa ifade veren şüpheli, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Şüpheli daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)