Advert

Fırıncılara “Hijyen” uyarısı

Fırıncılara “Hijyen” uyarısı
Fırıncılara “Hijyen” uyarısı Tuncay Aytaş
Bu içerik 319 kez okundu.

Niğde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Asım Baş, 2018 yılında başta ekmek üreten fırınlar olmak üzere gıda üretimi yapan işletmelere yönelik denetimleri sıklaştıracaklarını söyledi.
Müdür Baş, kentteki unlu mamul ve pasta üretimi yapan işletmelerin yetkilileriyle bir araya geldiği toplantıda, "hijyen" konusunda uyardı.
İşletmelerin hijyen konusunda uymaları gereken kuralların, yönetmeliklerle belirlendiğini ifade eden Baş, "2018 yılı Gıda da denetim yılı olacak, Niğde ve ilçelerinde elimizin değmediği, kontrol etmediğimiz yer kalmayacak. Niğde’de sağlıksız gıdaya geçit vermeyeceğiz. Sizlerden ricamız bütün işletmelerin kendilerini Türk Gıda Kodeksine göre gözden geçirerek varsa eksikliklerinizi gidermenizdir. Üretimin tüm aşamalarında özellikle hijyene çok dikkat etmeliyiz. Ürünlerimizi teşhir ettiğimiz stantlarımızın temizliğine gösterdiğimiz özeni üretim yaptığımız yerlere de göstermeliyiz." dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı
Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı
Metin Usta’ya Son Veda
Metin Usta’ya Son Veda