21 resim sanatçısı Niğde’de buluştu 21 resim sanatçısı Niğde’de buluştu

Niğde Belediyesi, ‘Filistin’e Dua’ temalı hat sergisi düzenledi. Niğde Belediyesi Kültür Merkezinde 4-6 Ocak tarihleri arasında düzenlenen sergide yer alan eserler ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Hat Sergi 4

Niğde Belediyesi, “Kalbimizden, aklımızdan elbette çıkmıyor Filistin’e yapılan zulüm,. Dualarla destek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda; ‘Filistin’ e Dua’ Temalı Hattat Ömer Faruk İlhan’ın değerli katkılarıyla Hüsn-i Hat Sergisi gerçekleştirildi’’ bilgilendirmesinde bulundu.

Hat Sergi 2
VALİ ÇELİK SERGİYİ ZİYARET ETTİ
Niğde Valiliği, Vali Cahit Çelik’in sergi ziyaretini “Belediye Kültür Merkezinde Hattat Ömer Faruk İlgan’ın katkılarıyla açılan "Filistin'e Dua" temalı Hüsn-i Hat sergisini ziyaret eden Vali Sayın Cahit Çelik, daha sonra Asrı Saadet dönemi ile Osmanlı ve Gazze konulu Sonsuzluk Kervanı adlı şiir ve söyleşi programına katıldı’’ ifadesi ile duyurdu.

Hat Sergi 1

ÖZDEMİR: BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLERİ İNCELEDİK
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Hat sergisi ile ilgili ; “Sayın Valimiz Dr. Cahit Çelik ile birlikte “Filistin'e Dua” temalı Hüsn-i Hat Sergisi’nde değerli Hattat’ımız Ömer Faruk İlhan’ın birbirinden güzel eserlerini inceledik. Emekleri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Açılışı 4 Ocak Perşembe 18.30’da gerçekleştirilen sergi 5 ve ve 6 Ocak tarihlerinde  gün boyu Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde eserler ilgilileri için sergide kaldı.
(Dahi GEDİK)