Çiftlik doğalgazında sona doğru! Çiftlik doğalgazında sona doğru!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çiftlik Belediye Başkan Adayı İbrahim Tekin, emin adımlarla seçim çalışmalarına devam ediyor.
Seçim süreci boyunca çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarını sürdüren İbrahim Tekin seçim dönemindeki ve seçim sonrası için açıklamalarda bulundu.  Tekin belediye başkanı olduktan sonra gerçekleştireceği projelerini vatandaşlara tanıtmaya devam ederken, mütevazı kişiliği ve samimi ifadeleri ile toplum tarafından kabul gören seçim çalışmaları kapsamında ilçede sokak sokak tüm evler ziyaret ediyor. Aynı zamanda Antalya ve İstanbul gibi şehirlerde ikamet eden ve ailesi Çiftlik’te bulunan vatandaşlarımızı da ziyaret ediyoruz diyen İbrahim Tekin, seçildiği durumda herkesin başkanı olmayı taahhüt ederek, söz verdiğimiz projelerimizi iktidar ortağı MHP’nin desteği ile çok kısa sürede hayata geçireceklerini ifade etti.
PROJELER AKSAMADAN VE ARTARAK DEVAM EDECEK
Projeler ulaşım eğitim yatırım başta olmak üzere ilçenin sosyal kültürel ve çevresel sorunlarına da çözümler içeriyor. İlçede yatırımları devam eden doğalgaz hattının tüm mahallelerde kimseyi ayırmadan yaygınlaştırılması planlanıyor. Doğalgaz hattının öncelikle asmasıza sonrasında tüm Melendiz’e en hızlı şekilde dağıtımının sağlanması için gerekli çalışmaların yapılması planlanıyor.
ULAŞIMDA YENİ DÖNEM
İlçeye yeni ve modern bir taksi durağı yapılması, köy dolmuşlarına bir yer gösterilmesi, yeni TOKİi ve Asmasız’ı dolaşan bir dolmuş hattı kurulması, mevcut yolların, kaldırımların ve kavşakların tamamlanması ve ulaşım alanında ilk vaatler arasında yer alıyor. İlçedeki yolların güvenli ve konforlu hale getirilmesini takiben içerisinde bisiklet ve yaya yürüyüş yollarının da bulunduğu modern yolların açılması planlanıyor.
EĞİTİM SORUNLARI TEK TEK AŞILACAK, GENÇLER SPOR YAPACAK
İlçenin eğitim sebebi ile göç verdiği vatandaşların çocuklarına daha nitelikli eğitim alabilmek için Niğde merkeze gittikleri tespit ediliyor. Bunu önlemek için ilçede eğitim konusunda hem eksiklerin giderilmesi hem de daha başarılı bir eğitim için öğrencilerin desteklenmesi hedefleniyor. Bu amaçla öğrencilerin rahat bir şekilde ders çalışabilecekleri bir kütüphanenin ilçeye kazandırılması hedefleniyor. Kütüphanenin belediyeye ait bir sosyal tesis ile entegre olması kadınların ve ailelerin hoşça vakit geçirebileceği bir çay bahçesine eklenti yapılmasının uygun olacağı proje oldukça iddialı. Gençlerin mutlaka bir hali saha ve spor kompleksine ihtiyaç duyduğu belirtildi. Başkan seçildiğinde ilk projelerden birisinin de bu olacağını belirtiyor.
ASMASIZ’DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
Asmasızda yapılan yeni göletin taban suyuna etkisi sebebi ile bazı evlerden ve mezarlıktan su çıkması sorununun mutlaka bir çözüme kavuşturulacağı ilk vaatleri arasında yer alıyor. Asmasız göleti suyunun köy içindeki bahçelere kapalı sulama sistemi ile taşınarak bahçelerin ücretsiz bir şekilde sulanması planlanıyor. Asmasız göleti sulama sisteminin daha geniş alanlara yayılması sağlanarak yer altı doğal su kaynaklarının korunması aynı zamanda gereksiz enerji kaybının önlenmesi de planlar arasında. Asmasız göleti devamında bir alabalık üretim tesisi kurulması planlanıyor. Alabalık tesisi devamında ise bir balık restorant ile mahalle ekonomisinde canlılık bekleniyor.  Asmasız dolmuş hattı ile vatandaşların ilçe merkezine ulaşımı kolaylaştırmak da vaatler arasında. Asmasız konumu ve yapısı itibariyle yayla ve yaz turizmi için uygun mekanları ve arazi yapısını destekliyor. Bu sebeple öncelikle gurbette bulunan Asmasız halkının yaz aylarında gelip konaklama için ev yaptıracak kadar uygun bir arazi ve altyapı sisteminin kurulması planlanıyor.
ÇİFTLİK İLÇESİ BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK
MHP Çiftlik Belediye Başkan Adayı İbrahim Tekin, ilçenin tarım sanayi ve hayvancılık açısından bölgede tüm potansiyelini ortaya çıkaracak projeleri destekleyeceğini söyledi. Genç girişimcilerin önünün açılması planlanırken, mevcut sanayi bölgesinin taşınarak daha modern bir küçük sanayinin kurulması, mevcut sanayi bölgesine kapalı pazar ve dükkanlar yapılması, mevcut sebze pazarının da iş yerini yapılarak ilçenin iş yeri eksiklerinin giderilmesi planlıyoruz dedi.
İNSANIMIZ MUTLU OLACAK, HUZUR BULACAK VE İSTİHDAM SORUNUMUZ KALMAYACAK
İktidar ortağı bir partinin Belediye Başkanı olmanın ilçeye gelecek yatırımların kesintisiz devam etmesini sağlayacağını ifade eden İbrahim Tekin, İşsizlik ve kamuda işe yerleştirme konusunda ilçenin gençlerinin tüm haklarının sonuna kadar savunulacağını ifade etti. Yaşlılar ve engelli vatandaşlarımızın her zaman gözetilmesi, ihtiyaçlarının giderilmesi ve önlerine çıkan engellerin giderilmesi için her türlü önlemin alınacağı belirten, MHP Belediye Başkan Adayı Tekin Belediye Başkanı seçilmeleri halinde kimseyi ayırmadan, kırmadan, küsmede, küstürmeden hizmet etmeyi vaat ediyoruz. İlçemizin birlikte yöneteceğiz dedi.
(İbrahim UGUN)


Whatsapp Image 2024 03 12 At 17.25.30

Whatsapp Image 2024 03 12 At 17.25.29 (3)

Whatsapp Image 2024 03 12 At 17.25.29 (1)

Whatsapp Image 2024 03 12 At 17.25.28 (3)