Niğde’nin Çamardı İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Gabil Demir ilçe geneline iftar yemeği verdi.
MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez ve MHP il yönetiminin katılım sağladığı iftar programına vatandaşların ilgilisi oldukça yoğun oldu.
Davete katılan birçok vatandaş, Çamardı’nın artık kararını verdiğini, vatandaşların değişim istediğini ve Gabil Demir’in arkasında demir gibi duracaklarını belirterek MHP yönetimine adeta hasret kaldıklarını ifade etti.
ÇAMARDI BELEDİYE SEÇİMİNDE GABİL DEMIR DAMGASI
Geçtiğimiz akşam Çamardı Belediye Düğün salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine Çamardılı seçmenler adeta akın etti salondaki oturma düzeninin yetmediği ve dışarıya ek masalar hazırlandığı gözlendi. MHP Niğde Milketvekili Cumali İnce yaptığı konuşmada; ‘’Çok değerli Çamardılı hemşerilerim. Sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Artık Çamardı’da değişim vaktinin geldiğini sizler de biliyorsunuz. Üç dönemdir devam eden başkanlık görevini 31 Mart’tan sonra MHP’ye vereceğinize yürekten inanıyoruz. Çamardı’yı MHP belediyeciliği ile tanıştırma vakti gelmiştir. Biz size bu konuda güveniyoruz’’ dedi. Gabil Demir iftar yemeği programında yaptığı konuşmada; ‘’Değerli kardeşlerim Çamardı hepimizin,  siz varsanız ben varım, sizin bana vereceğiniz destekle Çamardı’yı hep beraber yöneteceğiz. Bundan sonra Çamardı birilerinin rantına kurban gitmeyecek. İftar programımıza katılan sayın vekilimiz Cumali Ince’ye, İl Başkanıkız Aytekin Tükenmez’e ve il parti yönetimine yürekten teşekkür ediyorum’’ dedi. Konuşması sık sık destek sloganları ve alkışlarla kesilen Gabil Demir iftar programına katılan Çamardılı seçmenlerden tam not aldığını ilan etmiş oldu.
(İbrahim UGUN)

Gürer: 100 gram simit 15 lira, 200 gram ekmek 8 lira Gürer: 100 gram simit 15 lira, 200 gram ekmek 8 lira

Ç 11

Ç 5

Ç 6

Ç 10

Ç 7