Gönüllü gençlerden ‘Merkezim Her Yerde’ projesi etkinliği Gönüllü gençlerden ‘Merkezim Her Yerde’ projesi etkinliği

Niğde’nin Bor ilçesinde 15 Milyon liraya mal olan Bor Belediyesi tarafından yapılan ve işletilecek BORTEK Gündüz Bakımevinin açılışı yapıldı.
Bor Yenimahalle Sakarya Caddesinde, 3-6 yaş arası çocuklara hizmet verecek olan 220 çocuk kapasiteli BORTEK Gündüz Bakımevi, trafik eğitim pisti, 112 Acil ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, halı saha ve büyük bir çocuk oyun alanı ile mesire alanını içinde barındırıyor.
Bor Belediye Başkanı Serkan Baran açılışta yaptığı konuşmada; “Yeni Mahalle Sağlık ve Yaşam Merkezimiz bünyesindeki Gündüz Bakımevinin açılışını gerçekleştirdik.
Yıllardır atıl durumda olan eski Subay Lojmanlarının bulunduğu 9 bin 376 metrekare arazi üzerine kurduğumuz Sağlık ve Yaşam Merkezimiz; 220 çocuk kapasiteli BORTEK Gündüz Bakımevini, trafik eğitim pistini, 112 Acil ve Sağlıklı Yaşam Merkezini, halı saha ve büyük bir çocuk oyun alanı ile mesire alanını içinde bulunduruyor. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz, 15 Milyon TL maliyetli ve tamamı belediyemiz tarafından yapılan ve yine belediyemiz tarafında işletilecek olan Gündüz Bakımevimiz alt gelir grubunda bulunan ailelerin 3-6 yaş arasındaki çocuklarına hizmet verecek” Dedi.
BORTEK Gündüz Bakımevinin açılışına AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Niğde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Umut Zeybek, AK Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir, AK Parti Bor İlçe Başkanı Ethem Bozdoğan, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
(Dahi GEDİK)

Bortek Gündüz Bakımevi Hizmete Açıldı 1

Bortek Gündüz Bakımevi Hizmete Açıldı 4