Altay Köyü'nde Orta Oyunu Gösterisi ve Atölyesi gerçekleştirildi Altay Köyü'nde Orta Oyunu Gösterisi ve Atölyesi gerçekleştirildi

Niğde Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencileri ile Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Meslek Danışmanlığı faaliyetlerinden “Benim Ustam Projesi” kapsamında Niğde Belediyesi Başkanlık Makamında bir araya geldi.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı kararı ile Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık kapsamında MEB’e bağlı Niğde Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerine “Benim Ustam Projesi” uygulanmasına karar verilmişti. Niğde Valiliği öncülüğünde Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında 7. Sınıf öğrencileri gelecekte yapmak istedikleri mesleklere mektuplar yazmakta, mektup yazdığı mesleği icra eden meslek erbapları ile bir araya geliyorlar.
Gelecekte yapmak istedikleri Belediye Başkanlığı mesleğine mektup yazan Şehit Varol Tosun Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri ile meslek erbabı Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Niğde Belediyesi Başkanlık Makamında bir araya gelerek Belediye Başkanlığı mesleği hakkında sohbet etti. Öğrenciler Ahmet Kerem Çölgeçen, Filiz Ekin Alpkara ve Ahmet Mert gelecekte yapmak istedikleri Belediye Başkanlığı mesleği hakkında Başkan Emrah Özdemir’den bilgi edinerek Başkan Özdemir’in tecrübelerini dinlediler. Ziyaret fotoğraf çekimi ile tamamlandı.
(Dahi GEDİK)