Üniversite öğrencilerine 'Temel Afet Bilinci Eğitimi' verildi Üniversite öğrencilerine 'Temel Afet Bilinci Eğitimi' verildi

Niğde İl Genel Meclisi'nin 2024 yılı Mayıs ayı olağan birleşiminin birincisi yapıldı. Toplantıya AK Partili 9 İl Genel Meclis üyesi katılmaması üzerine İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Kılıç, Mayıs ayı olağan birleşimine katılmayan AK Parti grubuna basın yoluyla çağrıda bulundu. 
Meclis Başkanı Ömer Kılıç, toplantıya katılmayan AK Parti grubunda yer alan 9 il genel meclis üyesine çağrıda bulunarak, kendilerinin boş işlerle zaman kaybedecek vakitlerinin olmadığını belirterek; ''Gelmeyene de gel diyemeyiz. Toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah. Bizim boş işlerle zaman kaybedecek hiçbir vaktimiz yok. Biz Niğde’mize, tüm ilçelerimize, tüm beldelerimize ve tüm köylerimize hizmet için seçildik ve onun için de buradayız” dedi. 
Kılıç, açıklamasının devamında; ''İnşallah bu önümüzdeki süreçlerde en iyi kararları alıp, en iyi yatırımları yapacağımıza eminiz. Rabbim birlik beraberliğimize fitne sokmak isteyenlere fırsat vermesin. Amacımız gayemiz Niğde’miz için hizmet etmektir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Buradan tüm il genel meclisi arkadaşlarımıza selamlarımızı iletiyoruz. Niğdeli hemşerimize selamlarımızı iletiyoruz. Toplantımız hayırlara vesile olsun hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
(Dahi GEDİK)