Vekil Gürer: Emeklinin Dolar kaybı oldu Vekil Gürer: Emeklinin Dolar kaybı oldu

AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısına katılmak için Ankara’ya giden AK Parti Niğde il yönetimi ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Başkentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.
SAVUNMA BAKAN’I GÜLERİ ZİYARET ETTİLER
AK Parti Niğde heyeti, millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’i, 24 ve 525’nci dönem Niğde Milletvekili, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu’nu ve AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’u ziyaret etti.
Ak Parti Niğde Heyetinden Ankara çıkarması 2
MİLLETVEKİLİ UZKURT’TAN TEŞEKKÜR
Milletvekili Uzkurt ziyaretle ilgili, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile gerçekleştirilen AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı sonrası Niğde Belediye Başkanımız/Adayımız Sn. Emrah Özdemir'i, İl Genel Meclis Başkanımız Sn. Nusret Teksin'i, AK Parti Niğde İl Başkanımız  Mustafa Özdemir’i ve Kadın Kolları Başkanımız Nurdan Özkul'u Gazi Meclisimizde misafir ettik.” Dedi.
Ak Parti Niğde Heyetinden Ankara çıkarması 3
AK Parti heyeti 22. 25. ve 26. Dönem Milletvekilliği, AK Parti MKYK üyesi ve KGF Başkanı Erdoğan Özegen’i de ziyaret etti.  AK Parti Niğde heyetinde Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özdemir ve İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin yer aldı.
(Dahi GEDİK)